April 18, 2024

Moonlight, Martinis och Mahjong: A Creative Fundraiser to Combat Hunger in North Texas

Erik Johansson
WriterErik JohanssonWriter

Viktiga takeaways:

  • North Texas Food Bank (NTFB) lanserar ett invigningsevenemang, Moonlight, Martinis och Mahjong, som syftar till att samla in pengar för att tillhandahålla måltider för North Texans som står inför hunger.
  • Evenemanget, som är planerat till den 29 april på Park City Club i Dallas, kommer att blanda spänningen i mahjong med glädjen att ge, samtidigt som deltagarna får en chans att njuta av tunga hors d'oeuvres och cocktails.
  • Med ett bordsköp på $800 kan deltagarna hjälpa NTFB att tillhandahålla 2 400 måltider till samhället, vilket markerar ett viktigt steg mot att minska hungerklyftan i regionen.

I en nyskapande twist till insamling är North Texas Food Bank (NTFB) inställd på att stå värd för ett evenemang som kombinerar spänningen av mahjong, sofistikeringen av martinis och månskenets glöd för att stödja en ädel sak. Dubbade Moonlight, Martinis och Mahjong, denna speciella kväll handlar inte bara om att njuta av ett spel som har sträckt sig över århundraden och kontinenter; det handlar om att förvandla en rolig utekväll till en livlina för de hundratusentals i norra Texas som brottas med hunger.

Moonlight, Martinis och Mahjong: A Creative Fundraiser to Combat Hunger in North Texas

En blandning av tradition och välgörenhet

Mahjong, ett spel som har sina rötter i 1800-talets Kina och sedan dess blivit ett globalt tidsfördriv, representerar mer än bara underhållning. Det är en bro mellan kulturer, en katalysator för gemenskap och nu ett kraftfullt verktyg i kampen mot hunger. Erica Yaeger, Chief External Affairs Officer för NTFB, uttrycker entusiasm över evenemanget och lyfter fram dess dubbla syfte: att erbjuda en härlig kväll för grupper av vänner och att förvandla deras njutning till påtaglig hjälp för de behövande.

Alla är bjudna

Oavsett om du är en erfaren mahjongspelare eller nybörjare, så lovar evenemanget något för alla. Utöver spelet kan deltagarna se fram emot läckra hors d'oeuvres, cocktails och chansen att vinna spännande utlottningspriser. Det är en möjlighet att vara en del av en samhällsomfattande ansträngning för att lindra hunger, där varje bord spelar en avgörande roll för att ge måltider till grannar i nöd.

Gör skillnad, en bricka i taget

Inverkan av Moonlight, Martinis och Mahjong sträcker sig långt utöver en enda kväll av njutning. Med varje bord om fyra till $800, kommer evenemanget att avsevärt öka NTFB:s kapacitet att distribuera näringsrika måltider över norra Texas. Det här initiativet är ett bevis på kraften i kollektiva handlingar – hur delade stunder av glädje kan översättas till betydande stöd för dem som står inför tuffa tider.

Om North Texas Food Bank

NTFB:s uppdrag att minska hungerklyftan är orubbligt. Organisationen fungerar som en ledstjärna för hopp och arbetar outtröttligt med att köpa, paketera och distribuera mat genom ett nätverk av cirka 500 partnerbyråer och direktleveransprogram. Bara förra räkenskapsåret gav NTFB tillgång till över 144 miljoner måltider, ett bevis på dess engagemang och samhällets stöd. NTFB är erkänt för sin excellens och transparens, och fortsätter att leda ansvaret för att säkerställa att ingen nordtexan går och lägger sig hungrig.

Avslutningsvis, Moonlight, Martinis och Mahjong är mer än bara ett insamlingsevenemang; det är ett firande av gemenskap, ett bevis på den varaktiga andan att ge och en kraftfull påminnelse om den skillnad vi kan göra när vi träffas. Så, markera dina kalendrar för den 29 april, samla dina vänner och gör dig redo att spela din roll i en kväll som lovar nöje, kamratskap och chansen att förändra liv, en mahjongbricka i taget.

(Rapporterades först av: GLOBE NEWSWIRE, 16 april 2024)

About the author
Erik Johansson
Erik Johansson
About

Erik Johansson, en dynamisk duo av svensk kulturell rikedom och en djup kärlek till spel, står som en stadig fyr inom området för lokaliserat casinoinnehåll. Han ser till att varje spel klingar med den autentiska svenska andan.

Send email
More posts by Erik Johansson
ThunderPick
Bonus $2 000
En blandning av kulturer och komedi: The Making of "King of Mahjong"
2024-05-16