April 17, 2024

Mahjong Soul och Blue Archive förenas för ett fantastiskt samarbetsevenemang!

Erik Johansson
WriterErik JohanssonWriter

Viktiga takeaways:

Mahjong Soul och Blue Archive förenas för ett fantastiskt samarbetsevenemang!
  • Dyk in i det unika School Fes Frenzy-evenemanget i Mahjong Soul, med nytt spel och berättelser i begränsad tid.
  • Möt fyra exklusiva karaktärer från Blue Archive, som gör ett stänk i Mahjong Soul-universumet.
  • Dekorera dina karaktärer i de nya Flowery Charms Series-dräkterna och piffa upp ditt spel med tidsbegränsade dekorationer.

17 april 2024 – Shanghai, Kina – Det är en spännande dag i världen av mobilspel när Mahjong Soul slår sig ihop med Blue Archive för ett banbrytande samarbete! Blue Archive har utvecklats av NEXON GAMES och har skapat sin nisch som ett sensationellt RPG-mobilspel för Sub-culture. Detta samarbete kommer att förtrolla Mahjong Soul-spelare med fyra exklusiva karaktärer, skräddarsydda samarbetskläder och unika, tidsbegränsade dekorationer. Dessutom finns det en mängd generösa evenemangsbelöningar att vinna.

Nytt tidsbegränsat samarbetsevenemang

Skol Fes Frenzy lockar alla spelare till en oöverträffad händelse som blandar nya matchlägen och en fängslande tidsbegränsad historia. Att bryta från traditionell mahjong-mekanik introducerar evenemanget Soul Punch, ett läge där spelare kastar sex brickor i rad efter att ha deklarerat Riichi, vilket ökar spänningen och strategin. Detta tidsbegränsade evenemang, som pågår från 16 april till 7 maj 2024 (UTC-7), lovar rankade matcher och Soul Punch-matcher fyllda med spännande möjligheter att tjäna tokens och få exklusiva belöningar.

Nya Collaboration-karaktärer

Blue Archive-universumet kolliderar med Mahjong Soul, vilket tar fyra unika karaktärer in i denna fängslande värld. Varje karaktär, från sportig Shiroko till busiga Mutsuki, lägger till ett rikt lager av historia och charm till Mahjong Soul-upplevelsen. Deras oväntade resa in i Mahjong Soul Shrine ger djup och spänning och lovar spelare ett förtjusande och engagerande möte.

Nya Collaboration Outfits & Dekorationer

Samarbetet sträcker sig in i mode med Flowery Charms Series, en serie eleganta qipao-dräkter för de fyra gästkaraktärerna. Vid sidan av dessa chica outfits kan spelare förbättra sin spelupplevelse med exklusiva dekorationer i begränsad tid som Winning, Riichi, Riichi Bet, Tile Back och Tablecloth. Dessa tillägg berikar inte bara den visuella dragningskraften utan också den uppslukande upplevelsen av spelet.

Följ Mahjong Soul och Blue Archive

Missa inte några uppdateringar! Följ de officiella kanalerna för Mahjong Soul och Blue Archive för att hålla dig uppdaterad om detta spännande samarbete och mer. Oavsett om det är genom deras officiella hemsida, Discord, X, Facebook, YouTube eller Twitch, finns det en mängd innehåll och community att utforska.

Om Blue Archive

Utvecklat av NEXON GAMES och lanserat globalt i november 2021, har Blue Archive snabbt blivit en älskad RPG-titel. Det erbjuder spelare en unik blandning av vardagsmirakel och engagerande rollspelsmekanik. För mer om denna förtrollande värld, besök deras officiella hemsida.

Om Yostar Games

Yostar Games, som grundades 2014, har vuxit fram som en ledande utgivare och utvecklare, särskilt inom animespelsgenren. Med sitt huvudkontor i Tokyo och Shanghai är Yostar Games på ett uppdrag att dominera det globala spellandskapet.

Detta samarbete mellan Mahjong Soul och Blue Archive är mer än bara en händelse; det är en hyllning till spel, berättande och gemenskap. Gå med i School Fes Frenzy och fördjupa dig i en värld där strategi, skönhet och action kolliderar!

About the author
Erik Johansson
Erik Johansson
About

Erik Johansson, en dynamisk duo av svensk kulturell rikedom och en djup kärlek till spel, står som en stadig fyr inom området för lokaliserat casinoinnehåll. Han ser till att varje spel klingar med den autentiska svenska andan.

Send email
More posts by Erik Johansson
ThunderPick
Bonus $2 000
En blandning av kulturer och komedi: The Making of "King of Mahjong"
2024-05-16