May 5, 2024

Mahjong Soul Kan!!: Ett fantastiskt dyk in i en värld av animerad mahjong

Erik Johansson
WriterErik JohanssonWriter

Viktiga takeaways:

Mahjong Soul Kan!!: Ett fantastiskt dyk in i en värld av animerad mahjong
  • Mahjong Soul Kan!!, en anime baserad på det populära videospelet Mahjong Soul, avtäcker en ny trailer och temalåt.
  • Serien kommer att sända avsnitt på torsdagar kl. 22:00 JST med start den 25 april 2024 på dess officiella YouTube-kanal.
  • Den officiella temasången, "Kankan Hime-hime", innehåller framträdanden av karaktärernas röstskådespelare.

En glimt av Mahjong Soul Kan!!

Mahjong Soul Kan!!, den efterlängtade webbanime-anpassningen av videospelet Mahjong Soul, har precis släppt en rad spännande uppdateringar för fans över hela världen. Från en fräsch trailer som lovar höga insatser och pulserande mahjong-matcher till avslöjandet av dess officiella temalåt och streamingdetaljer, den här serien är redo att bli ett måste att se.

Avsnitten planeras att ha premiär den 25 april 2024 och släpps varje vecka på torsdagar kl. 22:00 JST. Fans kan fånga all action på animens officiella YouTube-kanal, vilket säkerställer global tillgänglighet.

Musikaliska beats som matchar brickorna

Seriens officiella temalåt, med titeln "Kankan Hime-hime", väcker karaktärerna till liv genom rösterna från deras begåvade röstskådespelare. Ichihime, Miki Nikaido, Kaguyahime och Yui Yagi, röstade av Maaya Uchida, Chiwa Saito, Mariya Ise respektive Ami Koshimizu, ger sina röster till denna catchy låt och lägger till ett extra lager av charm och personlighet till animen.

Bakom kulisserna

Den kreativa kraften bakom Mahjong Soul Kan!! leds av Kazuomi Koga, som tar rodret som regissör, ​​med Alke animationsstudio och ytterligare produktion av Yostar. Karaktärsdesignerna, skapade av Ayumi Kurokawa, väcks till liv med musik av Hinako Tsubakiyama, vilket sätter tonen för spännande mahjong-strider och innerliga ögonblick.

Vad du kan förvänta

Efter framgången med 2022 års "Mahjong Soul Pon☆", Mahjong Soul Kan!! är inställd på att fortsätta arvet med en ny handling och engagerande karaktärsdynamik. Både fans av spelet och nykomlingar kan se fram emot att fördjupa sig i en värld där strategi, skicklighet och lite tur avgör vinnarna.

Engagera oss

Vad tycker du om de senaste uppdateringarna för Mahjong Soul Kan!!? Är du exalterad över den nya temalåten? Dela dina förväntningar och vem du hejar på i den kommande serien i kommentarerna nedan. Låt oss få igång konversationen!

(Först rapporterad av: Anime News Network, Date)

About the author
Erik Johansson
Erik Johansson
About

Erik Johansson, en dynamisk duo av svensk kulturell rikedom och en djup kärlek till spel, står som en stadig fyr inom området för lokaliserat casinoinnehåll. Han ser till att varje spel klingar med den autentiska svenska andan.

Send email
More posts by Erik Johansson
ThunderPick
Bonus $2 000
En blandning av kulturer och komedi: The Making of "King of Mahjong"
2024-05-16