May 6, 2024

Ljus, kamera, action: The Amazing Race Kanada träffar Richmond Mall

Erik Johansson
WriterErik JohanssonWriter

Viktiga takeaways

  • Oväntat set: Richmonds Parker Place-galleria förvandlades till en improviserad filmplats för The Amazing Race Canada i söndags.
  • Community Buzz: Shoppare och matgäster kan få en glimt av sig själva under den nya säsongen, vilket väcker spänning.
  • Kulturell strålkastare: Mitt i det vanliga varuhuset blev ett mahjongspel på foodcourten en oväntad fokuspunkt för showen.

Om du fann dig själv att väva dig genom de livliga gångarna i Parker Place på No. 3 Road i Richmond förra söndagen, kanske du bara är på väg mot dina femton minuter av berömmelse. Anledningen? The Amazing Race Canadas produktionsteam var i stan och förvandlade en vanlig shoppingdag till en oväntad bakgrund för det populära reality-tv-programmet.

Ljus, kamera, action: The Amazing Race Kanada träffar Richmond Mall

Dagen startade med en känsla av förväntan när ett produktionsteam startade butiken runt kl. Det tog inte lång tid för de örnögda att upptäcka signaturupplägget av The Amazing Race Canada, en show som ställer lag mot varandra i ett spännande lopp, inte bara över hela landet utan runt om i världen, med en vacker belöning för segrare. Senast sett spännande publik i sin nionde säsong på CTV, väckte programmets återgång till inspelning omedelbart buzz.

Men det var inte bara närvaron av kameror som vred huvudet. Borta vid den fullpackade Parker Place Food Court utspelade sig en scen direkt ur en kulturell fest. Ett dussin deltagare var djupt uppslukade av en omgång mahjong, klick-klacket från brickor som resonerade mitt i larmet från matgäster och åskådare. Denna spännande syn fångades och delades brett på Littel Red Book, en populär kinesisk plattform för sociala medier, som drar ännu mer uppmärksamhet till dagens händelser.

En arbetare från en av food courtens restauranger berättade: "Skyttelaget kom runt 12 och gick efter två timmar. Det fanns folk som spelade mahjong på scenen i mitten av food courten. De stängde inte food courten för att filmade, så många kunder åt lunch samtidigt."

Medan Parker Places ledning förblev tystlåten, oförmögen att bekräfta detaljerna kring filmningen eller om det verkligen var för The Amazing Race Canada, delade de att avsnittet förväntas komma i etern i juli.

Denna oväntade pensel med tv-berömmelse har verkligen rört om grytan i Richmond och lämnat många som ivrigt väntar på sändningen. Kommer mahjongspelarna att vara en del av en utmaning? Eller kanske en färgstark bakgrund till loppets höginsatsdrama? Svaret kommer med tiden. Men en sak är säker: Richmond's Parker Place har etsat sig fast i arvet från The Amazing Race Canada.

Har du tankar om denna oväntade händelseutveckling eller andra berättelser i Richmond? Hör gärna av dig till oss eller dela dina insikter och tips på [e-postskyddad]. Och om du är sugen på att hänga med i allt som rör Richmond, är det rätt väg att gå att registrera dig för vårt dagliga nyhetsbrev.

About the author
Erik Johansson
Erik Johansson
About

Erik Johansson, en dynamisk duo av svensk kulturell rikedom och en djup kärlek till spel, står som en stadig fyr inom området för lokaliserat casinoinnehåll. Han ser till att varje spel klingar med den autentiska svenska andan.

Send email
More posts by Erik Johansson
ThunderPick
Bonus $2 000
En blandning av kulturer och komedi: The Making of "King of Mahjong"
2024-05-16