Mobil

December 8, 2021

Här är 6 interaktiva Mahjong-appar att prova

Erik Johansson
WriterErik JohanssonWriter

Det är förmodligen evigheter sedan du har haft nöjet att spela en omgång Mahjong. På 1900-talet blev det traditionella kinesiska brickbaserade brädspelet ett populärt tidsfördriv. Utöver de grundläggande spelpjäserna kan du nu hitta mahjongbrickor i olika färger och utföranden.

Här är 6 interaktiva Mahjong-appar att prova

De mest populära Mahjong-spelen finns tillgängliga för gratis nedladdning från App Store eller Google Play. Men om du är sugen på ett mer utmanande spel, finns det gott om betalalternativ också.

Nedan finns en lista över våra favorit Mahjong-appar:

Mahjong Deluxe 3

Om du vill spela klassisk Mahjong med dina vänner är Mahjong Deluxe 3 ett av de bästa valen som finns. Den har ett brett utbud av layouter, inklusive särskilda regler som tillåter spelare att vinna med sina brickor istället för att följa standardreglerna.

Du kommer också att kunna använda en AI-motståndare om du föredrar att spela mot en bot. Dessutom stöder Mahjong Deluxe 3 upp till fyra spelare samtidigt, så du kan njuta av multiplayer-matcher mot andra som har laddat ner spelet också.

Mahjong Solitaire 2

Solitaire-fans kommer att älska Mahjong Solitaire 2 eftersom det erbjuder samma gamla spel som de känner och älskar men lägger till nya funktioner som en tidsgräns och prestationer. Det finns också två svårighetsinställningar att välja mellan, så du kan utmana dig själv att slå utmaningarna på högre nivå. Dessutom kan du bestämma dig för att spara dina framsteg om du fastnar i ett visst pussel.

Mahjong Time

Du kanske inte tycker att Mahjong Time är särskilt spännande, men det här spelet erbjuder några unika vändningar. Du kan till exempel spela sololäge eller bjuda in vänner att gå med dig i en passande match. Du kan också bli utmanad att slutföra pussel inom en viss tid. Det betyder att du inte har mycket tid att slösa när du försöker avsluta ett komplext pussel.

Mahjong Plus

Detta är ett annat bra alternativ för att koppla av och spela Mahjong utan att oroa dig för att vinna eller förlora. Mahjong Plus kommer med ett stort urval av olika layouter, var och en med sitt unika tema. Du kan också välja att skapa din anpassade layout.

Mahjong HD

Detta är det enda spelet vi rekommenderar om du vill uppleva den sanna skönheten i Mahjong. Mahjong HD låter dig bygga vackra uppsättningar brickor som ser fantastiska ut på vilken enhet som helst. Med underbar grafik och animationer kommer du att känna dig som hemma när du spelar spelet. Det finns också ett alternativ att dela dina skapelser via Facebook eller Twitter.

Mahjong HD Pro

Mahjong HD Pro liknar den ursprungliga versionen av spelet, förutom att den innehåller flera extra funktioner. Dessa inkluderar en timer, resultattavla, lista med höga poäng och mer. Dessutom kan spelare enkelt importera sina bilder till spelet för att få dem att synas i sina set.

Vilken Mahjong-app gillar du bäst? Om du fortfarande inte kan välja kan du prova varje spel för att se hur de fungerar.

About the author
Erik Johansson
Erik Johansson
About

Erik Johansson, en dynamisk duo av svensk kulturell rikedom och en djup kärlek till spel, står som en stadig fyr inom området för lokaliserat casinoinnehåll. Han ser till att varje spel klingar med den autentiska svenska andan.

Send email
More posts by Erik Johansson
Hur kinesisk mahjong skiljer sig från japansk mahjong
2021-12-15