Online Mahjong strategi

Mahjong är ett spännande kinesiskt brickspel som fortsätter att vinna popularitet över hela världen. Även om det kan verka överväldigande för första gången spelare, blir spelet enkelt när en spelare behärskar rätt strategier att spela. Det finns olika versioner av mahjong. De flesta varianter centrerar emellertid omkring 136 till 144 brickor och en dyna. Dessa plattor är indelade i tre speciella kategorier, kostymer, bonus brickor och hedersplattor.

Det slutliga målet med mahjong är att konstruera en vinnande hand med 14 brickor. Denna vinnande hand är antingen en uppsättning av fyra, tre eller två brickor som får det lägsta antalet förbestämda poäng. Här är några grundläggande strategier som satsningar kan använda.

Erik Johansson
WriterErik JohanssonWriter
Var uppmärksam på kasseringarna

Var uppmärksam på kasseringarna

När man spelar mahjong måste en spelare hålla koll på vad andra försöker samla in. Det finns tre avgörande saker som en spelare måste titta på från en rival. Sådana saker inkluderar kassering, exponeringar och brickor som en rivaliserande spelare aldrig spelade. Spelare borde se upp mest för spelare som ligger till höger. En sådan spelare är den enda som kan tugga. När mahjong-spelet fortskrider mot slutet bör spelarna vara försiktiga med vad de kastar. Undvik att kasta brickor när antalet brickor i väggen blir lågt.

Var uppmärksam på kasseringarna
Förstå poängelementen

Förstå poängelementen

För att en spelare ska vara en formidabel kraft i mahjongspelet måste de studera och förstå de olika poängelementen. Att förstå dessa poängfunktioner kräver inte memorering. Istället kommer det från att spela med olika spelare och ta tag i de allmänna mönstren de gör. Ta reda på vilka mönster som får flest eller minst poäng, och även vad som utgör en vinnande hand. Det är alltid en bra idé att dra den bästa kombinationen tidigt och sedan skjuta för dem. När spelet fortsätter ändrar du din ursprungliga taktik för att förhindra att skickliga spelare läser och analyserar din hand.

Förstå poängelementen
Undvik att smälta för snabbt

Undvik att smälta för snabbt

Ett misstag som de flesta nybörjare gör är att smälta för snabbt i spelet. Tanken är att när en satsning är nära mahjong, måste hon / han chow eller punga. En sådan åtgärd kan emellertid motverka. En spelare kommer troligen att sitta kvar med komplicerade brickor för att matcha senare om han hade tugit och pungat tidigt. Tidig exponering av brickor tidigare gör det också möjligt för rivaler att läsa ditt spel och därefter justera hur de spelar. Det är tillrådligt att skicka upp brickor när spelet fortfarande är färskt för att bibehålla flexibilitet mot slutet.

Undvik att smälta för snabbt
Låt aldrig en annan spelare enkelt vinna

Låt aldrig en annan spelare enkelt vinna

Även om det ultimata målet är att vinna mahjong-spelet, är en klokare strategi att frustrera motståndare. Denna teknik är praktiskt i situationer där en spelare möter skickliga mahjong-fiender. Se alltid från att mata höga poäng. En farlig spelare är en som smälter tre gånger i en kostym. Var mycket försiktig när du matar sådana spelare. Den bästa strategin är att snabbt anta en defensiv mentalitet. Dessutom är förlorade poäng snarare än erhållna poäng de som avgör spelarens öde. Håll fast vid den primära mahjongstrategin, "en spelare kan aldrig vinna genom att kasta vinnande brickor till motståndaren."

Låt aldrig en annan spelare enkelt vinna
About the author
Erik Johansson
Erik Johansson
About

Erik Johansson, en dynamisk duo av svensk kulturell rikedom och en djup kärlek till spel, står som en stadig fyr inom området för lokaliserat casinoinnehåll. Han ser till att varje spel klingar med den autentiska svenska andan.

Send email
More posts by Erik Johansson