May 30, 2024

Fyra Brookhaven-vänner erbjuder klasser för det klassiska kakelspelet

Erik Johansson
WriterErik JohanssonWriter

Viktiga takeaways

Fyra Brookhaven-vänner erbjuder klasser för det klassiska kakelspelet
  • Mahjong Social ATL, grundat av fyra kvinnor i Brookhaven, erbjuder populära mahjongklasser.
  • Lektionerna inkluderar ett omfattande paket med anpassat material och ett National Mah Jongg League-kort.
  • Klasserna fylls snabbt, vilket framhäver spelets återkomst och samhällets växande intresse.

I hjärtat av Brookhaven pågår en fascinerande väckelse. Det klassiska brickspelet mahjong, känt för sina distinkta jägargröna brickor och livfulla kinesiska karaktärer, upplever en renässans. I centrum för denna väckelse står Bethany Smith, Molly Levinson, Valerie Parente och Melissa Mitchell. Tillsammans bildar de Mahjong Social ATL, ett växande mahjonginstruktions- och tillbehörsföretag som snabbt blir en lokal sensation.

Sedan starten i början av 2024 har Mahjong Social ATL fångat Atlanta-gemenskapens fantasi och intresse, tack vare en blandning av engagerande instruktion, högkvalitativa tillbehör och en välkomnande atmosfär som gör nybörjare till entusiaster. Företagets grund bygger på vänskapen och delade passionen hos dess grundare. Smith, tillsammans med Levinson, Parente och Mitchell – som också är hennes grannar – har skapat mer än bara ett företag; de har skapat en gemenskap.

Mahjong Social ATL erbjuder en mängd olika klasser för olika färdighetsnivåer. För de nya i spelet fungerar Mahjong 101 som den perfekta introduktionen. Priset för $100, denna tre timmar långa session täcker inte bara grunderna utan fördjupar också eleverna i spelets rika kultur och strategier. Klassen har ett gynnsamt 4-till-1 elev-till-lärare-förhållande, vilket säkerställer personlig uppmärksamhet. Deltagarna får också en anpassad regel- och tipsbok, ett National Mah Jongg League-kort för standardiserat spel och den extra bonusen med lätta förfriskningar, vilket ger en härlig och lärorik upplevelse.

För de som redan har koll på spelet men vill förfina sina färdigheter, erbjuder Mahjong 102 och guidade spelsessioner den perfekta möjligheten. Dessa klasser vänder sig till mer erfarna spelare, vilket gör att de kan stärka sina strategier och ställa frågor till instruktörerna i en stödjande miljö.

Populariteten för Mahjong Social ATLs klasser är ett bevis på spelets varaktiga charm och företagets innovativa inställning till undervisning. Klasserna fylls upp snabbt och teamet blir ofta bokat för privata fester, vilket signalerar en stark efterfrågan på mahjong i Atlanta-området.

Smith inkapslar andan i Mahjong Social ATL med sin entusiastiska syn: "Det finns verkligen massor av mahjong att gå runt! Ju fler som spelar, desto bättre är det för alla." Denna känsla återspeglas av samhällets varma mottagande och det växande intresset för deras klasser.

För att hålla dig uppdaterad om kommande kurser, nya varor och mer, följ Mahjong Social ATL på Instagram på @mahjongsocialtl. Oavsett om du är en nybörjare som är sugen på att lära dig eller en erfaren spelare som vill få kontakt med andra entusiaster, erbjuder Mahjong Social ATL en inbjudande inkörsport till mahjongvärlden, vilket främjar en levande gemenskap kring detta klassiska spel.

About the author
Erik Johansson
Erik Johansson
About

Erik Johansson, en dynamisk duo av svensk kulturell rikedom och en djup kärlek till spel, står som en stadig fyr inom området för lokaliserat casinoinnehåll. Han ser till att varje spel klingar med den autentiska svenska andan.

Send email
More posts by Erik Johansson
undefined is not available in your country. Please try:
Avtäckning av Gem: Yellow Mountain Imports American Mahjong Game Set Review
2024-06-01